Robbie Coltrane Kuolinsyy

Robbie Coltrane Kuolinsyy
Robbie Coltrane Kuolinsyy
Robbie Coltrane Kuolinsyy

Robbie Coltrane Kuolinsyy

Robbie Coltrane Kuolinsyy
Robbie Coltrane Kuolinsyy

 

jagotutorial.comRobbie Coltrane Kuolinsyy. Näyttelijä Robbie Coltrane kuoli perjantaina 14. lokakuuta The Hollywood Reporterin mukaan. Tähden agentti vahvisti tiedot.

Read More

Näyttelijä vietti viimeiset päivänsä Skotlannissa Forth Valleyn kuninkaallisessa sairaalassa. Hänen kuolemansa syytä ei tiedetä.

Coltrane tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​brittiläisessä rikossarjassa Fitz Solves, jossa hän näytteli rikospsykologi Eddie “Fitz” Fitzgeraldia, sekä Harry Potter -elokuvissa, joissa hän näytteli Tylypahkan peliä ja pelinhoitaja Rubeus Hagridia.

Harry Potter -sarjan kirjailija J.K. Rowling julkaisi muistelman edesmenneen näyttelijän kunniaksi Twitter-tililleen.

– En koskaan tapaa ketään Robbien kaltaista. Hän oli uskomattoman lahjakas, ainutlaatuinen, ja minulla oli onni tavata hänet, työskennellä hänen kanssaan ja nauraa hänen kanssaan. Lähetä surunvalitteluni hänen perheelleen, erityisesti lapsilleen”, Rowling kirjoitti.

Daniel Radcliffe, joka myös näytteli Harry Potteria, muistaa entistä luokkatoveriaan lämpimin sanoin. Radcliffe vietti paljon aikaa Harry Potterin kuvauksissa Coltranen kanssa, joka oli yksi elokuvasarjan isähahmoista.

– Radcliffe sanoi lausunnossaan, että Robbie oli yksi hauskimmista ihmisistä, joita olen koskaan tavannut, ja hän sai meidät jatkuvasti nauramaan, kun olimme lapsia brittiläisen Mirror-lehden mukaan.

Robbie Coltrane Kuolinsyy, Muistan erityisesti, kuinka hän piti mielemme korkealla Azkabanin vankilassa, kun piilouduimme sateelta tuntikausia Hagridin mökissä kertoen tarinoita ja vitsejä moraalin ylläpitämiseksi.

Pitkän uransa aikana Coltrane, jonka oikea nimi on Anthony Robert Macmillan, on nähty useissa muissa elokuvissa Harry Potter -sovitusten lisäksi, mukaan lukien Bond-elokuvissa Maailma ei riitä, 007 ja Golden Eye.

Coltrane, joka aloitti uransa komediassa ja teatterissa, ansaitsi urallaan kolme peräkkäistä BAFTA:n parhaan miespääosan palkintoa roolistaan ​​sarjassa Fitz solves.

– Robbie oli ainutlaatuinen lahjakkuus, agentti sanoi peilin mukaan.

Agentti uskoo, että Coltrane muistetaan vuosikymmeniä hänen roolistaan ​​Hagridina Harry Potterissa. Tämä rooli on ilahduttanut aikuisia ja lapsia ympäri maailmaa, ja Coltrane on saanut fanikirjeitä joka viikko yli kahdenkymmenen vuoden ajan, agentti kertoo.

Coltrane kaipaa siskoaan Annie Rayta, lapsiaan Spenceria ja Alicea sekä äitiään Rhona Gemmelliä.

Siinä oli keskustelua artikkelista Robbie Coltrane Kuolinsyy. Kiitos vierailustasi virallisella verkkosivustolla jagotutorial.com. Odotan innolla uusimpia ja muita virusuutisia täällä.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *